ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 27/11/2013
Βαθμός δυσκολίας:
Από τον Chef Χρήστο Αθανασιάδη
Ημέρα προβολής 27/11/2013. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.
ΥΛΙΚΑ
- 6 αβγά
- 200 γρ. σαλάμι αέρος τύπου Θάσου Ifantis
- 1/4 κρεμμύδι
- 2 σκελ. σκόρδο
- 1/2 φλ. σάλτσα σπιτικής ντομάτας Pummaro
- 1 κ.γ. πάπρικα καπνιστή
- 1 κ.γ. κόλιανδρο φρέσκο
- Φουντούκια
- 2 κ.σ. ρευστή μαργαρίνη Βιτάμ Culinesse
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο Άλτις
- Αλάτι – πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο και ρευστή μαργαρίνη σε ένα βαθύ τηγάνι και σωτάρουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και το σκόρδο, για 2-3 λεπτά.
Στη συνέχεια προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτας και σιγοβράζουμε για άλλα 4-5 λεπτά. Βάζουμε το σαλάμι αέρος, λίγο αλάτι και πιπέρι.
Προσθέτουμε τα αβγά, προσεκτικά για να μην σπάσουμε τον κρόκο και ψήνουμε για άλλα 3-4 λεπτά.
Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με κόλιανδρο, καπνιστή πάπρικα και χοντροκομμένα φουντούκια.