ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 17/04/2012
Βαθμός δυσκολίας:
Από τον chef Τάσο Πέτκογλου
Ημερομηνία Προβολής: 17/4/2012 – Πατήστε εδώ για να δείτε το video
ΥΛΙΚΑ
- 100 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
- 1 φλ. νερό
- 6 φύλλα δυόσμου
- Αλάτι
- Χυμό από ½ λάιμ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μπλέντερ βάζουμε το γιαούρτι, το νερό και τα φύλλα δυόσμου και μια τσιμπιά αλάτι και χτυπάμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Σερβίρουμε σε ψηλό ποτήρι και προσθέτουμε το χυμό από μισό λάιμ.
Ανακατεύουμε και σερβίρουμε σε ψηλό ποτήρι με παγάκια.