ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 29/04/2017
Βαθμός δυσκολίας:
AΡΑΚΑΣ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΤΟΝΟ
2 ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΤΟΝΟ TRATA
450 ΓΡ. ΑΡΑΚΑ
3 ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΞΕΡΟ
½ ΜΑΤΣ. ΜΑΪΝΤΑΝΟ
½ ΜΑΤΣ. ΑΝΗΘΟ
ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ 1 ΛΕΜΟΝΙ
ΧΥΜΟ ΑΠΟ ½ ΛΕΜΟΝΙ
2 Κ.Σ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK
ΑΛΑΤΙ–ΠΙΠΕΡΙ
Για τον αρακά με καπνιστό τόνο
Σωτάρουμε σε μια κατσαρόλα με βούτυρο το ξερό κρεμμύδι και το φρέσκο κρεμμυδάκι, προσθέτουμε τον αρακά αλάτι πιπέρι, το νερό και τον αφήνουμε για 10 λεπτά να μαγειρευτεί. Στο τέλος βάζουμε τον τόνο, το ξύσμα λεμονιού, τον χυμό λεμονιού, τον μαϊντανό, τον άνηθο και σερβίρουμε.