ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 27/04/2015
Βαθμός δυσκολίας:
Από τον Chef Aλέξανδρο Παπανδρέου
Ημέρα προβολής 27/04/15. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.
YΛΙΚΑ
- 390 γρ. φιλετάκια κοτόπουλου Ifantis
- 4 μεγάλες φέτες χωριάτικο ψωμί
- 1 κ.σ. βούτυρο Lurpak
- 4 φέτες Arla τυρί Samsoe
- 12 ντοματίνια
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- ½ ματσ. φρέσκια ρόκα
- 1 κ.σ. μυρώνια ψιλοκομμένα
- 1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1 κ.σ. δυόσμο ψιλοκομμένο
- Αλάτι-πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε τις φέτες ψωμιού σε ένα αντικολλητικό ταψί, τις αλείφουμε με βούτυρο, πασπαλίζουμε με αλάτι, πιπέρι και τις βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς, μέχρι να φρυγανιστούν, ελαφρώς, και να λιώσει το βούτυρο.
Βάζουμε σε ένα άλλο αντικολλητικό ταψί τα φιλετάκια κοτόπουλου, ρίχνουμε αλάτι πιπέρι και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς, για 10 λεπτά.
Κόβουμε τα ντοματίνια στα τέσσερα και τα βάζουμε σε ένα μπολ.
Ρίχνουμε ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Ψιλοκόβουμε και προσθέτουμε το δυόσμο, τα μυρώνια, τον μαϊντανό τη ρόκα και ανακατεύουμε καλά.
Όταν το ψωμί και τα φιλετάκια κοτόπουλου είναι έτοιμα στήνουμε τα σάντουιτς.
Απλώνουμε πάνω στις ψημένες φέτες ψωμιού τις φέτες samsoe.
Βάζουμε από πάνω τα φιλετάκια κοτόπουλου και τη σαλάτα με τα ντοματίνια. Κλείνουμε με μία φέτα ψωμί, καρφώνουμε με καλαμάκια και κόβουμε τα σάντουιτς στη μέση.