ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 08/11/2011
Βαθμός δυσκολίας:
Aπό την Έστερ Σαρφάτι
Ημερομηνία Προβολής: 08/11/2011 – Πατήστε εδώ για να δείτε το video
ΥΛΙΚΑ
- 330 ml χυμό λαχάνικων
- 1 καρότο
- 2 κλωνάρια σέλινο
- 2 πράσινες πιπεριές
- 1 κρεμμύδι
- 100 ml νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε το καρότο σε χοντρά κομμάτια, το σέλινο σε χοντρά κομμάτια, το ίδιο και τις πιπεριές ενώ ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε μια βαθιά κατσαρόλα. Τα αφήνουμε να βράσουν για 25 λεπτά σε σιγανή φωτιά χωρίς να τα σκεπάσουμε.
Περνάμε το μίγμα από μια σίτα και το σερβίρουμε ζεστό ή κρύο με παγάκια.