ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 17/04/2017
Βαθμός δυσκολίας:
ΑΛΜΥΡΟ ΣΤΡΟΥΝΤΕΛ ΜΕ ΠΑΡΙΖΑ, ΠΕΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ, ΠΙΠΕΡΙΕΣ & ΦΕΤΑ
1 ΦΥΛΛΟ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ
100 ΓΡ. ΠΑΡΙΖΑ ΒΡΑΣΤΗ IFANTIS
1 Κ.Σ. ΠΕΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ
1 ΠΙΠΕΡΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ
1 ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ
2 ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ
5–6 ΚΛΩΝ. ΜΑΪΝΤΑΝΟ
4 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΦΕΤΑ
ΑΛΑΤΙ–ΠΙΠΕΡΙ
Για το αλμυρό στρούντελ με πάριζα
Σωτάρουμε σε ελαιόλαδο την πάριζα, προσθέτουμε την πράσινη πιπεριά, την κόκκινη πιπεριά, το κρεμμύδι, το φρέσκο κρεμμυδάκι αλάτι και πιπέρι. Στο τέλος εκτός φωτιάς ρίχνουμε τον μαϊντανό, τη φέτα, τη ντομάτα την πέστο βασιλικού ανακατεύουμε και αφήνουμε τη γέμιση να κρυώσει.
Ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας βάζουμε στην άκρη του φύλλου τη γέμιση και τυλίγουμε σε ρολό. Το βάζουμε σε ταψί το χαράζουμε, αλείφουμε με ελαιόλαδο και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς, για περίπου 35 λεπτά, μέχρι να ροδίσει.