ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 07/10/2015
Βαθμός δυσκολίας:
ΥΛΙΚΑ
600 ΓΡ. ΚΑΡΟΤΟ
4 ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΗΛΑ
ΚΗΡΗΘΡΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΝΕΓΚΡΕΤ:
250 ML ΧΥΜΟ ΚΑΡΟΤΟΥ
20 ML ΧΥΜΟ ΤΖΙΝΤΖΕΡ
75 ML ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ-ΛΕΜΟΝΙ KALAMATA PAPADIMITRIOU
20 ML ΣΟΓΙΑ ΣΟΣ
125 ML ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για τη βινεγκρέτ χτυπάμε με το ραβδομπλέντερ τον βρασμένο χυμό καρότου, το τριμμένο τζίντζερ, την κρέμα βαλσαμικού, τη σόγια σος και το ελαιόλαδο.
Βάζουμε σε ένα μπολ τα καρότα τριμμένα και τα πράσινα μήλα, κομμένα σε λεπτές φέτες. Ρίχνουμε αλάτι στη σαλάτα, περιχύνουμε με τη βινεγκρέτ και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε την κηρήθρα και σερβίρουμε.