ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ICEBERG, ΡΕΓΚΑΤΟ & ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΜΕ ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ

Aπό τον Chef Παναγιώτη Γιακαλή

ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ICEBERG, ΡΕΓΚΑΤΟ & ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΜΕ ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ - ΣΕΦ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 09/10/2015

Δείτε το βίντεο στο skai player

Βαθμός δυσκολίας:

ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ

1 ICEBERG
200 ΓΡ. ΤYΡΙ ARLA ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ REGATO
300 ML ARLA ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ 36% ΛΙΠΑΡΑ
10 ΦΕΤΕΣ ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΜΕ ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ FERRANO IFANTIS
50 ML ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
20 ML ΜΗΛΟΞΙΔΟ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Φτιάχνουμε μία βινεγκρέτ ανακατεύοντας το ελαιόλαδο με το μηλόξιδο. Κόβουμε σε τέσσερις φέτες το iceberg και το μαρινάρουμε με τη βινεγκρέτ. Ζεσταίνουμε σε μια κατσαρόλα την κρέμα γάλακτος και αφού εξατμιστεί η μισή ποσότητα, προσθέτουμε το ρεγκάτο και ανακατεύουμε, μέχρι να λιώσει.
Προσθέτουμε τη ζεστή κρέμα τυριού πάνω από τις φέτες του iceberg. Προσθέτουμε τα κριτσίνια, τις φέτες προσούτο και σερβίρουμε.