ΣΥΝΤΑΓΕΣ

OPEN FACED PIZZA BAGEL

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 11/02/2014

Βαθμός δυσκολίας:

Από τον Λίο Γαβαλλία

Ημέρα προβολής 11/2/2014. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.

ΥΛΙΚΑ

  • 1 σουσαμένιο μπέιγκελ
  • 1 κ.γ. κέτσαπ 40% λιγότερα σάκχαρα με στέβια Hellmann’s
  • ½ φλ. μοτσαρέλα κίτρινη ή λευκή
  • Ρίγανη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανοίγουμε ένα σουσαμένιο μπέιγκελ (open faced). Προσθέτουμε κέτσαπ και πασπαλίζουμε με τριμμένη μοτσαρέλα και ρίγανη. Ψήνουμε στο φούρνο, για 5 λεπτά, στους 170-190 βαθμούς.