ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 14/03/2017
Βαθμός δυσκολίας:
ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ 12-16 MUFFINS
2 ΦΛ. ΡΥΖΙ ΜΠΑΣΜΑΤΙ (ΒΡΑΣΜΕΝΟ)
½ ΦΛ. ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ FOUANTRE IFANTIS
1 ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΡΟΤΟ
1 ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙ
1 ½ ΦΛ. ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
3 ΑΒΓΑ
1 Κ.Σ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK (ΛΙΩΜΕΝΟ)
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε σε ένα μπολ τα αβγά. Προσθέτουμε το τριμμένο καρότο, το τριμμένο κολοκυθάκι, τα 2/3 από το τριμμένο τυρί και την καπνιστή γαλοπούλα, κομμένη σε κυβάκια. Ρίχνουμε το μείγμα με τα αβγά στο βρασμένο ρύζι μπασμάτι και ανακατεύουμε.
Βουτυρώνουμε τα φορμάκια και τα γεμίζουμε με το μείγμα του ρυζιού. Πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο τριμμένο τυρί και ψήνουμε, σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς, για περίπου 20 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν. Αφού ψηθούν, τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα ξεφορμάρουμε.