ΣΥΝΤΑΓΕΣ

TOΡTIΓΙΑ ΜΕ ΜΗΛΟ, ΨΗΤΗ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ & HAVARTI

Από την Pastry Cook Κατερίνα Λιβά

TOΡTIΓΙΑ ΜΕ ΜΗΛΟ, ΨΗΤΗ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ & HAVARTI - ΣΕΦ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 05/05/2016

Δείτε το βίντεο στο skai player

Βαθμός δυσκολίας:

ΥΛΙΚΑ

4 ΤΟΡΤΙΓΙΕΣ
4 ΦΕΤΕΣ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΨΗΤΗ ΜΕ ΘΥΜΑΡΙΣΙΟ ΜΕΛΙ FOUANTRE IFANTIS
½ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΗΛΟ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ
2 Κ.Σ. ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ ΜΕ ΡΟΔΙ KALAMATA PAPADIMITRIOU
2 ΜΕΣΑΙΑ ΑΒΓΑ
4 ΦΕΤΕΣ ARLA ΤΥΡΙ HAVARTI LIGHT
6 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΑΛΑΤΙ–ΠΙΠΕΡΙ

ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ:
1 ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΑΛΑΤΑ
½ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΗΛΟ
2 Κ.Σ. ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ ΜΕ ΡΟΔΙ KALAMATA PAPADIMITRIOU

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψιλοκόβουμε την ψητή γαλοπούλα και τη σωτάρουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με ελαιόλαδο και τη βάζουμε σε ένα μπολ. Στο ίδιο τηγάνι σωτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το μήλο κομμένο σε κυβάκια, για 4 περίπου λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν και να ροδίσουν ελαφρώς. Σβήνουμε με την κρέμα βαλσαμικού με ρόδι και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε την ψητή γαλοπούλα, ανακατεύουμε και τα μεταφέρουμε σε ένα μπολ.
Χτυπάμε σε ένα μπολ τα αβγά και ρίχνουμε λίγο πιπέρι. Ζεσταίνουμε τις τορτίγιες σε ένα αντικολλητικό τηγάνι. Ρίχνουμε πάνω σε κάθε τορτίγια ¼ από το χτυπημένο αβγό, προσθέτουμε μία φέτα τυρί havarti και ¼ από τη γέμιση. Τυλίγουμε τις τορτίγιες σε φάκελο και τις τηγανίζουμε, με ελαιόλαδο, σε δυνατή φωτιά, για 1 περίπου λεπτό, από κάθε πλευρά, μέχρι να πάρουν χρώμα.
Σερβίρουμε με πράσινη σαλάτα, προσθέτουμε πράσινο μήλο και γαρνίρουμε με κρέμα βαλσαμικού με ρόδι.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+Email to someonePrint this page