ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ & ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΠΑΝΕ

Aπό τον Chef Aλέξανδρο Παπανδρέου

ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ & ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΠΑΝΕ - ΣΕΦ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 20/11/2015

Δείτε το βίντεο στο skai player

Βαθμός δυσκολίας:

ΥΛΙΚΑ

ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ

 

100 ΓΡ. ΚΟΚΚΙΝΑ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ

100 ΓΡ. ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ

100 ΓΡ. ΜΑΥΡΑ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ

1 ΜΙΚΡΟ ΑΓΓΟΥΡΙ

4 Κ.Σ. ΣΧΟΙΝΟΠΡΑΣΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

4 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

4 Κ.Σ. ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΑ KALAMATA PAPADIMITRIOU

ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ

ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ:

2 ΦΕΤΕΣ ARLA ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΔΑΝΕΖΙΚΟ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ (ΠΑΧΟΥΣ 0,5 ΕΚ.)

100 ΓΡ. ΑΛΕΥΡΙ

2 ΑΒΓΑ

150 ΓΡ. ΜΟΥΣΛΙ

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση και το αγγούρι σε μικρά κυβάκια. Τα βάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε το ψιλοκομμένο σχοινόπρασο. Έπειτα ρίχνουμε το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, την κρέμα βαλσαμικού με φράουλα και ανακατεύουμε.

Βάζουμε σε ένα μπολ τα αβγά με το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι και χτυπάμε με ένα σύρμα.

Βάζουμε σε τρία βαθιά πιάτα ξεχωριστά το αλεύρι, τα χτυπημένα αβγά και το μούσλι. Κόβουμε το κεφαλοτύρι σε φέτες. Πανάρουμε το κεφαλοτύρι πρώτα με το αλεύρι, έπειτα το περνάμε από το αβγό και στο τέλος από το μούσλι. Στη συνέχεια το τηγανίζουμε με ελαιόλαδο, σε δυνατή φωτιά και από τις δύο πλευρές, για 1-2 λεπτά, μέχρι να πάρει χρώμα και το βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί. Σερβίρουμε τη σαλάτα με τα ντοματίνια, προσθέτουμε το παναρισμένο κεφαλοτύρι με μούσλι και πασπαλίζουμε με σχοινόπρασο.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+Email to someonePrint this page