ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΧΟΙΡΙΝΗ ΓΕΜΙΣΤΗ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ & ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ

Aπό τον Chef Γιώργο Μίχα

ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΧΟΙΡΙΝΗ ΓΕΜΙΣΤΗ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ & ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ - ΣΕΦ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 29/03/2017

Δείτε το βίντεο στο skai player

Βαθμός δυσκολίας:

ΥΛΙΚΑ

4 ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ (ΔΙΠΛΗΣ ΚΟΠΗΣ 400 ΓΡ.)
16 ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ VIENNA IFANTIS
400 ΓΡ. ΤΥΡΙ ARLA HAVARTI
2 ΨΗΤΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ
2 Κ.Σ. ARLA ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ
4 ΚΛΩΝ. ΦΡΕΣΚΙΑ ΡΙΓΑΝΗ
300 ΓΡ. ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
200 ΓΡ. ΜΕΛΙ
½ ΦΛ. ΝΕΡΟ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τρίβουμε το havarti στο χοντρό μέρος του τρίφτη. Πολτοποιούμε στο μούλτι τα λουκάνικα και τα βάζουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε το havarti σε κυβάκια, την ψητή πιπεριά Φλωρίνης, ψιλοκομμένη, το φρέσκο τυρί κρέμα, τη φρέσκια ρίγανη, ψιλοκομμένη, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε.
Κόβουμε τις χοιρινές μπριζόλες κατά μήκος στο φιλέτο, μέχρι να δημιουργήσουμε μια τσέπη.
Γεμίζουμε τη διπλή χοιρινή μπριζόλα με το μείγμα του λουκάνικου, ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και τις θωρακίζουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με ελαιόλαδο, από όλες τις πλευρές, μέχρι να πάρουν χρώμα.
Έπειτα βάζουμε σε ένα μπολ τη μουστάρδα, το μέλι, το νερό, τη φρέσκια ρίγανη και ανακατεύουμε. Περιχύνουμε τις μπριζόλες και τις ψήνουμε, σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200 βαθμούς, για 8 λεπτά.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+Email to someonePrint this page