ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΚΟΚΤΕΪΛ MANHATAN

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 07/03/2014

Βαθμός δυσκολίας:

Από τον Bartender Κωσταντίνο Κατσικόπουλο

Ημέρα προβολής 7/3/2014. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.

ΥΛΙΚΑ

  • 50 ml ουίσκι
  • 25 ml βερμούτ γλυκό
  • ¼ κ.γ. bitters
  • 1 κερασάκι μαρασκίνο
  • Φλούδα από 1 πορτοκάλι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε σε ένα ποτήρι το ουίσκι, το γλυκό βερμούτ, bitters και πάγο. Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
Παγώνουμε ένα ποτήρι του μαρτίνι με πάγο και νερό για 30 δευτερόλεπτα.
Σερβίρουμε, γαρνίρουμε με μαρασκίνο και προσθέτουμε τα αιθέρια έλαια από μια φλούδα πορτοκαλιού.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+Email to someonePrint this page