ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 01/11/2011
Βαθμός δυσκολίας:
Από τον Λεονάρδο Γαβαλλία
Ημερομηνία Προβολής: 01/11/2011 – Πατήστε εδώ για να δείτε το video
ΥΛΙΚΑ
- 45ml vodka
- 1 κ.γ. Worcestershire sauce
- 1 σφην. ταμπάσκο
- Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 1 κ.σ. lime
- 1 φλ. χυμό ντομάτας Pummaro
- 1 ψηλό και λεπτό κοτσάνι σέλερι
- Παγάκια!
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μπλέντερ βάζουμε την ντομάτα, τη worcestershire sauce, το ταμπάσκο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και χτυπάμε δυνατά για μερικά δευτερόλεπτα.
Δοκιμάζουμε αν χρειάζεται το μείγμα περισσότερο αλάτι ή ταμπάσκο και αφού το φέρουμε σε σημείο της αρεσκείας μας προσθέτουμε τη βότκα και ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε με μπόλικα παγάκια και ενα κλωνάρι σέλερι.