ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 09/06/2016
Βαθμός δυσκολίας:
ΥΛΙΚΑ
1 ΠΕΠΟΝΙ
60 ΓΡ. ΖΑΧΑΡΗ
3 ΦΥΛΛΑ ΖΕΛΑΤΙΝΗΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΜΑΛΟΤΗΡΑΣ:
200 ML ΝΕΡΟ
200 ΓΡ. ΖΑΧΑΡΗ
ΧΥΜΟ ΑΠΟ ½ ΛΑΙΜ
3 ΚΛΩΝ. ΜΑΛΟΤΗΡΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ:
ARLA ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ
ΜΑΛΟΤΗΡΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πολτοποιούμε στο μούλτι το πεπόνι και το σουρώνουμε. Βάζουμε τον χυμό πεπονιού σε μια κατσαρόλα, προσθέτουμε τη ζάχαρη και τον αφήνουμε να πάρει μια βράση, ανακατεύοντας συνεχώς.
Εκτός φωτιάς, προσθέτουμε τα μουλιασμένα φύλλα ζελατίνης και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσουν. Μοιράζουμε το ζελέ πεπονιού σε μπολάκια και το βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει και να σφίξει.
Σερβίρουμε το παγωμένο ζελέ πεπονιού με φρέσκο τυρί κρέμα, περιχύνουμε με λίγο σιρόπι και γαρνίρουμε με μαλοτήρα.