ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 06/06/2014
Βαθμός δυσκολίας:
Aπό τον Chef Κώστα Σκανδάλη
Hμέρα προβολής 06/06/2014. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.
ΥΛΙΚΑ
- 800 γρ. φέτα
- 200 γρ. ανθότυρο
- 2 πιπεριές Φλωρίνης
- 2 πιπεριές πράσινες
- 150 ml εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις Απαλό
- 2 μικρές κόκκινες καυτερές πιπεριές
- 20 γρ. μπούκοβο
- 200 ml γάλα
- 20 γρ. πάπρικα καπνιστή
- Πιπέρι
- 2 φέτες ψωμί
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε και βάζουμε σε ένα μπολ τις πιπεριές και τη φέτα τριμμένη.
Ρίχνουμε το μπούκοβο και την πάπρικα.
Κόβουμε και προσθέτουμε τις κόκκινες καυτερές πιπεριές και το ανθότυρο. Βάζουμε το ελαιόλαδο, πιπέρι, το γάλα και ανακατεύουμε.
Πασπαλίζουμε με μπούκοβο και σερβίρουμε με ψωμί.