ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 21/03/2016
Βαθμός δυσκολίας:
ΥΛΙΚΑ
1 ΦΥΛΛΟ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ
ΜΠΡΙΑΜ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕ
2 Κ.Σ. ΜΑΪΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
4 ΦΕΤΕΣ ΤΥΡΙ ARLA HAVARTI
4 ΦΕΤΕΣ ΨΗΤΗ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ FERRANO IFANTIS
3 ΑΒΓΑ
1 ΦΛ. ΓΑΛΑ
2 Κ.Σ. ARLA ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Απλώνουμε σε μία ταρτιέρα ή σε ένα ταψί το φύλλο σφολιάτας και το τρυπάμε με ένα πιρούνι. Προσθέτουμε το μπριάμ, τις φέτες havarti και από πάνω βάζουμε την ψητή γαλοπούλα, κομμένη σε κύβους.
Χτυπάμε σε ένα μπολ, τα αβγά. Προσθέτουμε το γάλα, το φρέσκο τυρί κρέμα και τον μαϊντανό. Περιχύνουμε με το μείγμα των αβγών την τάρτα και την ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς, για περίπου 30 λεπτά, μέχρι να ροδίσει.