ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 08/04/2014
Βαθμός δυσκολίας:
Aπό την Chef Δέσποινα Καπετανιά
Ημέρα προβολής 08/04/2014. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.
ΥΛΙΚΑ
Για 4 άτομα
- 500 γρ. ταλιατέλες
- 6 χοντρές φέτες σαλάμι βραστό σκορδάτο Ifantis
- ½ κόκκινη πιπεριά
- ½ κίτρινη πιπεριά
- ½ κρεμμύδι
- 200 γρ. ξινομυζήθρα
- 2 κλ. φρέσκο θυμάρι
- 40 φιστίκια Αιγίνης
- Εξαιρετικό παρθένο Ελαιόλαδο Άλτις Παραδοσιακό
- Aλάτι & πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε σε αλατισμένο νερό τις ταλιατέλες.
Ζεσταίνουμε σε ένα τηγάνι ελαιόλαδο και το αρωματίζουμε με φρέσκο θυμάρι. Ψιλοκόβουμε και σωτάρουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές.
Κόβουμε σε ζαράκια και προσθέτουμε το σκορδάτο σαλάμι.
Αλατίζουμε, βάζουμε τις ταλιατέλες και λίγο από το νερό που τις βράσαμε. Ανακατεύουμε και λίγο πριν σβήσουμε τη φωτιά ρίχνουμε την ξινομυζήθρα και τα φιστίκια Αιγίνης.