ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΜΕ ΜΕΛΙ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 17/04/2014

Βαθμός δυσκολίας:

Από τον Chef Aριστοτέλη Μέγκουλα

Ημέρα προβολής 17/04/2014. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.

ΥΛΙΚΑ

  • 4 φτερούγες κοτόπουλου
  • 1 φέτα γαλοπούλα με μέλι και λιγότερο αλάτι Fouantre Ifantis
  • ¼ κ.γ. λεμονοπίπερο
  • ¼ κ.γ. πάπρικα καπνιστή
  • 1 κ.σ. ρευστή μαργαρίνη Βιτάμ Cullinesse
  • 6 φύλλα μέντας
  • 1/2  κ.γ. εστραγκόν
  • 1 κ. σ. Λευκή Κρέμα Βαλσαμικού με πορτοκάλι και λεμόνι Kalamata Papadimitriou
  • Αλάτι – πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ξεκοκαλίζουμε τις φτερούγες κοτόπουλου.
Πασπαλίζουμε με λεμονοπίπερο, πάπρικα καπνιστή και αλάτι.
Κόβουμε σε μπαστουνάκια την καπνιστή γαλοπούλα με μέλι.
Γεμίζουμε το εσωτερικό της φτερούγας με την καπνιστή γαλοπούλα ψιλοκόβουμε και προσθέτουμε τη μέντα, το εστραγκόν και την κλείνουμε.
Έπειτα τη σωτάρουμε σε χαμηλή φωτιά, με ρευστή μαργαρίνη, για 15 λεπτά, μέχρι να πάρουν χρώμα και να αποκτήσουν τραγανή υφή.
Σερβίρουμε σαν finger food τις φτερούγες και γαρνίρουμε με κρέμα βαλσαμικού και εστραγκόν.