ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 14/12/2012
Βαθμός δυσκολίας:
Από τον Chef Γιώργο Γαβριά

Ημερομηνία προβολής 14/12/12 – Πατήστε εδώ για να δείτε το video της εκπομπής
ΥΛΙΚΑ
(για 4 μερίδες)
- 8 φέτες ζαμπόν μπούτι Fouantré Ifantis
- 8 φύλλα κρούστας
- 400 γρ. φέτα
- 200 γρ. φουντούκι
- Ελαιόλαδο Άλτις
- Ρίγανη
- 300 γρ. πετιμέζι
- 30 γρ. ξύδι
- 150 γρ. μουστάρδα Hellmann’s Mild
- Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε το φύλλο κρούστας στα τέσσερα και αλείφουμε με ελαιόλαδο. Πάνω στο κάθε φύλλο τρίβουμε φέτα, ρίχνουμε φουντούκια, πασπαλίζουμε με ρίγανη και τυλίγουμε σε
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το πετιμέζι, την υπόλοιπη μουστάρδα, το ξύδι και το ξύσμα πορτοκαλιού. Περιχύνουμε τα ρολά μας με τη σάλτσα ανεβάζοντας τη θερμοκρασία του φούρνου στους 220 βαθμούς και αφήνουμε να καραμελώσουν και να δέσει η σάλτσα για 4 – 5 λεπτά. Αφαιρούμε τις οδοντογλυφίδες και σερβίρουμε, όσο είναι ζεστά.