ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ, ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ & ΣΟΣ ΚΡΕΜΑΣ ΤΥΡΙΟΥ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 06/02/2015

Βαθμός δυσκολίας:

Από τον Αντώνη Τσάτσαρη
ΥΛΙΚΑ
  • 1 πατάτα 
  • 1 μπρόκολο
  • 1 κίτρινη πιπεριά
  • 1 πορτοκαλί πιπεριά
  • 1 φιλέτο κοτόπουλο
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • Αλάτι-πιπέρι
  • Καλαμάκια για σουβλάκι

Για τη σος:
  • 4 κ.σ. Arla φρέσκο τυρί κρέμα
  • 1 κ.σ. σχοινόπρασο ψιλοκομμένο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε σε κομματάκια τις πιπεριές και το φιλέτο κοτόπουλο. 
Έπειτα ψήνουμε τις πιπεριές σε ένα σχαροτήγανο, μέχρι να μαλακώσουν και τις αλατίζουμε. 
Ψήνουμε και το φιλέτο κοτόπουλο στο σχαροτήγανο, το αλατίζουμε και ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο.
Καθαρίζουμε την πατάτα και τη βράζουμε σε νερό.
Έπειτα κόβουμε τη βρασμένη πατάτα σε μικρά κομμάτια. 
Βράζουμε το μπρόκολο σε νερό, για 5 λεπτά, και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
Στη συνέχεια, περνάμε σε καλαμάκια, εναλλάξ, τα κομμάτια από το μπρόκολο, τις πιπεριές, την πατάτα και το κοτόπουλο.
Για τη σος: 
Βάζουμε σε ένα μπολ το φρέσκο τυρί κρέμα προσθέτουμε ψιλοκομμένο το σχοινόπρασο και ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε τα σουβλάκια με λαχανικά και κοτόπουλο με τη σος κρέμας τυριού.