ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 09/11/2016
Βαθμός δυσκολίας:
ΥΛΙΚΑ
300 ΓΡ. ΠΡΑΛΙΝΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ
250 ΓΡ. ΚΑΣΤΑΝΑ ΒΡΑΣΜΕΝΑ
100 ΓΡ. ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΤΥΠΟΥ ΠΤΙ-ΜΠΕΡ
100 ΓΡ. ΚΑΚΑΟ ΣΕ ΣΚΟΝΗ
100 ΓΡ. ΤΡΟΥΦΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
100 ΓΡ. ΦΙΣΤΙΚΙ ΑΙΓΙΝΗΣ
50 ΓΡ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK (ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ)
1 ΣΦΗΝ. ΛΙΚΕΡ ΠΙΚΡΑΜΥΓΔΑΛΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε σε ένα μπολ τα τριμμένα μπισκότα, τα βρασμένα κάστανα, το βούτυρο, την πραλίνα φουντουκιού, το λικέρ και ανακατεύουμε με το χέρι, μέχρι να γίνει ένα ενιαίο μείγμα.
Τυλίγουμε το μείγμα σε διάφανη μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο, για 30 λεπτά να σφίξει.
Στη συνέχεια πλάθουμε τα σοκολατάκια και τα περνάμε από τρούφα σοκολάτας, τριμμένο φιστίκι Αιγίνης ή σκόνη κακάου.