ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 13/05/2014
Βαθμός δυσκολίας:
Aπό τον Chef Xριστόφορο Ιωακείμ
Ημέρα προβολής 13/05/2014. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.
ΥΛΙΚΑ
- 1 σκουμπρί καπνιστό
- 2 κ.σ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις Απαλό
- 1 φινόκιο
- 1 λεμόνι
- Χυμό από ½ λεμόνι
- ½ κ.γ. κάππαρη
- 2 κλων. φρέσκο θυμάρι ή ρίγανη
- Αλάτι-πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Φιλετάρουμε το σκουμπρί και το βάζουμε σε λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο.
Κόβουμε και προσθέτουμε το φινόκιο, την κάππαρη ψιλοκομμένη, το φιλέτο από το λεμόνι, το χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο και το θυμάρι.
Τα τυλίγουμε σαν φάκελο, τα βάζουμε στο ταψί και τα ψήνουμε στο φούρνο, για 10 λεπτά, στους 200 βαθμούς.