ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 28/03/2014
Βαθμός δυσκολίας:
Από τον Chef Δημήτρη Κανταράκη
Ημέρα προβολής 28/03/2014. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.
ΥΛΙΚΑ
- 1 φέτα ψητό χοιρινό με μυρωδικά Fouantre Ifantis
- 200 γρ. λιαστές ντομάτες
- 50 γρ. καρυδόψιχα
- 2 σκελ. σκόρδο
- Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις Απαλό
- 2 αραβικές πίτες
- Αλάτι – πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε στο μούλτι τις λιαστές ντομάτες, το σκόρδο, τα καρύδια και το ελαιόλαδο.
Αν χρειαστεί αραιώνουμε με λίγο νερό.
Ψήνουμε το χοιρινό με μυρωδικά και από τις δύο πλευρές σε ένα σχαροτήγανο. Ψήνουμε τις αραβικές πίτες στο φούρνο μέχρι να γίνουν τραγανές.
Σερβίρουμε τη σκορδαλιά λιαστής ντομάτας με το χοιρινό.
Προσθέτουμε τις ψημένες αραβικές πίτες και γαρνίρουμε με ελαιόλαδο.