ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 15/03/2017
Βαθμός δυσκολίας:
ΥΛΙΚΑ
500 ΓΡ. ΜΠΟΥΚΙΕΣ ΠΑΝΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΑΤΟΦΙΟ ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ IFANTIS
1 ICEBERG
1 ΜΑΡΟΥΛΙ
1 Κ.Γ. ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ
10 ΦΕΤΕΣ ΜΠΕΙΚΟΝ
150 ΓΡ. ARLA ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΔΑΝΕΖΙΚΟ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ
2 Κ.Σ. ΚΡΟΥΤΟΝ
ΗΛΙΕΛΑΙΟ (ΓΙΑ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ)
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
ΓΙΑ ΤΟ DRESSING:
150 ΓΡ. ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ
150 ΓΡ. ΓΙΑΟΥΡΤΙ
5 ΦΙΛΕΤΑ ΑΝΤΖΟΥΓΙΑΣ
1 ΣΚΕΛ. ΣΚΟΡΔΟ
3 ΚΛΩΝ. ΜΑΪΝΤΑΝΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για το dressing:
Χτυπάμε στο μούλτι τη μαγιονέζα, το γιαούρτι, τα φιλέτα αντζούγιας, το σκόρδο και τον μαϊντανό.
Ψήνουμε το μπέικον σε ένα καυτό αντικολλητικό τηγάνι, μέχρι να γίνει τραγανό.
Τηγανίζουμε τις κοτομπουκιές σε ένα τηγάνι με ηλιέλαιο, σε δυνατή φωτιά και τις βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
Για τη σαλάτα:
Βάζουμε σε ένα μπολ το iceberg και το μαρούλι. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, την μουστάρδα και περιχύνουμε με το dressing. Προσθέτουμε το τριμμένο κεφαλοτύρι, τα κρουτόν, το ψημένο μπέικον και ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε την σαλάτα του Καίσαρα με τις κοτομπουκιές.