ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 03/10/2016
Βαθμός δυσκολίας:
ΥΛΙΚΑ
300 ΓΡ. ΠΛΙΓΟΥΡΙ
950 ML ΖΩΜΟ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
150 ΓΡ. ΡΟΚΑ
3 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ
2 ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ
120 ΓΡ. ARLA ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ
120 ML ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
40 ML ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ ME ΡΟΔΙ KALAMATA PAPADIMITRIOU
1 Κ.Σ. ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ ΞΙΔΙ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το ζωμό λαχανικών, σε δυνατή φωτιά, και μόλις βράσει, προσθέτουμε το πλιγούρι.
Το αφήνουμε να βράσει για 1 λεπτό, αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά, την σκεπάζουμε και την αφήνουμε για 24-26 λεπτά.
Έπειτα το στραγγίζουμε και βάζουμε το πλιγούρι σκεπασμένο στο ψυγείο.
Στη συνέχεια το βάζουμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο, τη ρόκα, το φιλέτο πορτοκαλιού, το αλάτι και το πιπέρι. Ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το βαλσαμικό ξίδι, την κρέμα βαλσαμικού με ρόδι και ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε τη σαλάτα με φρέσκο τυρί κρέμα.