ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 28/02/2017
Βαθμός δυσκολίας:
ΥΛΙΚΑ
100 ΓΡ. ΦΙΝΟΚΙΟ
100 ΓΡ. ΜΗΛΟ ΚΟΚΚΙΝΟ
20 ΓΡ. ΡΟΔΙ
25 ML ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ–ΛΕΜΟΝΙ KALAMATA PAPADIMITRIOU
25 ML ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
30 ΓΡ. ΚΑΡΥΔΙΑ
1 ΚΛΩΝ. ΜΑΡΑΘΟ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Kόβουμε σε λεπτές φέτες το φινόκιο και το μήλο και τα βάζουμε σε ένα μπολ.
Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, την κρέμα βαλσαμικού πορτοκάλι –λεμόνι, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε το ρόδι. Γαρνίρουμε με καρύδια, μάραθο και σερβίρουμε.