ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΡΙΓΑΝΑΔΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 14/02/2014

Βαθμός δυσκολίας:

Από την Ευαγγελία Κουτσοβούλου

Ημέρα προβολής 14/2/2014. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.

ΥΛΙΚΑ

  • 4 σαρδέλες μεγάλες
  • 2 φέτες ψωμί
  • Ελαιόλαδο Άλτις
  • 1 κ.σ. μηλόξυδο
  • Ρίγανη
  • 1 αβοκάντο
  • 1 σκελ. σκόρδο
  • Αγουρέλαιο Άλτις


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ζεσταίνουμε το τηγάνι σε δυνατή φωτιά και φρυγανίζουμε τις φέτες ψωμιού. Καθαρίζουμε το αβοκάντο και το κόβουμε σε λεπτές φέτες. Αλείφουμε με σκόρδο το ψωμί. Βάζουμε ελαιόλαδο, το αβοκάντο, λεμόνι και αγουρέλαιο. Κόβουμε σε λεπτές φέτες τις σαρδέλες και τις προσθέτουμε. Ρίχνουμε τη ρίγανη, το αγουρέλαιο και το μυλόξυδο.