ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 10/11/2010
Βαθμός δυσκολίας:
Aπό την Ελένη Ψυχούλη
Μια συνταγή για να μετατρέψετε τις απλές αραβικές πίτες σε ένα νόστιμο γεύμα
Ημερομηνία Προβολής: 10/11/2010 – Πατήστε εδώ για να δείτε το video
ΥΛΙΚΑ
- 4 αραβικές πίτες
- 4 κρεμμύδια μέτρια
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 ½ φλ. τριμμένα κίτρινα τυριά
- Aλάτι & Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι με λίγο αλάτι ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι τα κρεμμύδια να μελώσουν και να πάρουν καφετί χρώμα. Μοιράζουμε τα κρεμμύδια πάνω στις πιτούλες, πασπαλίζουμε με τα τυριά, βάζουμε πιπέρι και ψήνουμε στο γκριλ για 2 λεπτά, μέχρι να λιώσει το τυρί. Βγάζουμε τα πιτάκια από το φούρνο τη στιγμή ακριβώς που έχει λιώσει το τυρί. Προσοχή μην το παραψήσετε γιατί θα στεγνώσει!