ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 06/11/2015
Βαθμός δυσκολίας:
ΥΛΙΚΑ
4 ΠΑΝΣΕΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΚΚΑΛΟ
1 ΜΕΤΡΙΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ
1 ΣΚΕΛ. ΣΚΟΡΔΟ
1 ΠΙΠΕΡΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ
1 ΜΑΤΣ. ΘΥΜΑΡΙ ΦΡΕΣΚΟ
1 Κ.Σ. ΜΕΛΙ
1 ΣΦΗΝ. ΤΣΙΠΟΥΡΟ
190 ΓΡ. ΠΑΣΤΑ ΚΑΥΤΕΡΗΣ ΠΙΠΕΡΙΑΣ ALMITO
100 ΓΡ. ARLA ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ (ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ)
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι στις πανσέτες. Προσθέτουμε φρέσκο θυμάρι και ελαιόλαδο.
Βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά και το αφήνουμε να κάψει καλά.
Ψήνουμε τις πανσέτες και από τις δύο πλευρές, μέχρι να ροδίσουν.
Ψιλοκόβουμε και προσθέτουμε το κρεμμύδι , το σκόρδο, την πιπεριά και ανακατεύουμε.
Σβήνουμε με το τσίπουρο.
Αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ, προσθέτουμε την πάστα καυτερής πιπεριάς, το μέλι και ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε τις πανσέτες με τη σάλτσα και με φρέσκο τυρί κρέμα από πάνω.