ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ, ΞΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 04/06/2012

Βαθμός δυσκολίας:

 Από τον chef Ανδρέα Λαγό

ΥΛΙΚΑ
Για 10 μπισκότα

  • 1 πακέτο μπισκότα τύπου digestive
  • 200γρ. υποβρύχιο
  • 15 βερίκοκα ξηρά ψιλοκομμένα
  • 15 δαμάσκηνα ξηρά ψιλοκομμένα
  • 80γρ. σταφίδες
  • 80γρ. φουντούκια καβουρδισμένα και χοντροκομμένα
  • 80γρ. αμύγδαλα καβουρδισμένα και χοντροκομμένα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά εκτός από τα μπισκότα και τα ανακατεύουμε πολύ καλά.
Απλώνουμε τα μισά μπισκότα σε ένα πάγκο, μοιράζουμε την κρέμα υποβρύχιο και σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα μπισκότα.
Βάζουμε 5 γεμιστά μπισκότα το ένα πάνω στο άλλο και με ένα κομμάτι σπάγκου τα τυλίγουμε σαν δέμα και σερβίρουμε.