ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 12/12/2013
Βαθμός δυσκολίας:
Από τον Chef Ρενάτο Μεκόλι
Ημέρα προβολής 12/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.
ΥΛΙΚΑ
- 1 φιλέτο μπακαλιάρου
- 3 ψημένα παντζάρια
- 1 σφην. ξίδι
- 1 σκελ. σκόρδο
- Αλάτι-πιπέρι
- Αγουρέλαιο Άλτις
Για τη μαγιονέζα σκόρδου:
- 6 κ.σ. μαγιονέζα Hellmann’s Real
- 2 σκελ. σκόρδο
- ½ κ.σ. μουστάρδα Maille με ολόκληρους σπόρους σιναπιού
- ½ κ.σ. μουστάρδα Maille Dijon Original
- 1 σφην. ξίδι
- Αλάτι – πιπέρι
- ½ λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μαγειρεύουμε τον μπακαλιάρο στον ατμό.
Για τη μαγιονέζα σκόρδου:
Καθαρίζουμε το σκόρδο και το ρίχνουμε στο μούλτι με τις μουστάρδες, το ξίδι, τη μαγιονέζα, αλάτι, πιπέρι, λεμόνι και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά.
Βράζουμε τα παντζάρια. Τα καθαρίζουμε, τα κόβουμε και τα ανακατεύουμε με σκόρδο, ξίδι, αγουρέλαιο, αλάτι και πιπέρι.
Σερβίρουμε τα παντζάρια, τη σκορδάτη μαγιονέζα και το φιλέτο μπακαλιάρου και ραντίζουμε με αγουρέλαιο.