ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 24/04/2017
Βαθμός δυσκολίας:
ΜΟΥΣΑΚΑΣ ΜΕ ΜΠΕΣΑΜΕΛ ΓΛΥΚΟΠΙΚΑΝΤΙΚΗΣ ΠΑΣΤΑΣ ΠΙΠΕΡΙΑΣ
ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΕΣΑΜΕΛ:
160 ΓΡ. ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ
¾ ΦΛ. ΓΑΛΑ
4 ΑΒΓΑ
3 Κ.Σ. ΓΛΥΚΟΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΠΑΣΤΑ ΠΙΠΕΡΙΑΣ ALMITO
100 ΓΡ. ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
100 ΓΡ. REGATO ΤΡΙΜΜΕΝΟ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΥΣΑΚΑ:
½ ΚΙΛΟ ΚΙΜΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΕΨΕ
1 ½ ΚΙΛΟ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ
2 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
¼ ΜΑΤΣ. ΜΑΙΝΤΑΝΟ
¼ ΜΑΤΣ. ΔΥΟΣΜΟ
1 Κ.Σ. ΦΡΥΓΑΝΙΑ
ΑΛΑΤΙ – ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΕΣΑΜΕΛ:
ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ, ΤΟ ΓΑΛΑ, ΤΑ ΑΒΓΑ, ΤΗΝ ΠΑΣΤΑ ΓΛΥΚΟΠΙΚΑΝΤΙΚΗΣ ΠΙΠΕΡΙΑΣ, ΤΟ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ REGATO. ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΗ ΚΡΕΜΑ.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΥΣΑΚΑ:
ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΑΚΙ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΕ ΦΕΤΕΣ, ΤΑ ΡΑΝΤΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΚΡΙΛ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΟΥΝ.
ΛΑΔΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΑΨΑΚΙ ΚΑΙ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΙΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΕΨΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΕΡΑ, ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΣΑΜΕΛ ΚΑΙ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΤΥΡΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΕΣΑΜΕΛ.
ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 40 ΛΕΠΤΑ.