ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 07/05/2015
Βαθμός δυσκολίας:
Από την Δέσποινα Μαραγκίδου
Ημέρα προβολής 07/05/15
ΥΛΙΚΑ
Για 8 μπολάκια
Για τη μους:
- 80 γρ. Arla φρέσκο τυρί κρέμα
- 80 ml Arla κρέμα γάλακτος
- 1 κ.σ. ζάχαρη
- 1 σφην. λικέρ πικραμύγδαλο
- 40 μικρά μπισκότα με άρωμα πικραμύγδαλου
- Γλυκό του κουταλιού βερύκοκο (για το σερβίρισμα)
Για την σαντιγί:
- 200 γρ. κρέμα γάλακτος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε σε ένα μπολ το φρέσκο τυρί κρέμα, η ζάχαρη, την κρέμα γάλακτος, το λικέρ πικραμύγδαλο και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε τη σαντιγί και ανακατεύουμε μέχρι να ενωθούν τα υλικά.
Μοιράζουμε σε μπολάκια τα μπισκότα.
Ρίχνουμε από πάνω την μους και την βάζουμε για 2 ώρες στο ψυγείο να παγώσει.
Σερβίρουμε τη μους με γλυκό του κουταλιού βερύκοκο.