ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 29/05/2015
Βαθμός δυσκολίας:
Από την Βένια Ρούφα
![](http://www.chefonair.gr/sitefiles/images/541-600/581-590/590c.jpg)
Ημέρα προβολής: 29/05/15. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.
ΥΛΙΚΑ
- 500 ml κρέμα γάλακτος Arla
- 200 γρ. Arla φρέσκο τυρί κρέμα
- 3 κ.σ. πραλίνα φουντουκιού
- 1 κ.σ. σκόνη κακάο
- 2 κ.σ. στιγμιαίο καφέ ρόφημα
- 1 κ.σ. μέλι
- 1 φλ. γλυκό κρασί Ικαρίας
- 1 κ.σ. καρύδια
- 1 κ.σ. σταφίδες ξανθές
EΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει σαντιγί. Προσθέτουμε στην σαντιγί το φρέσκο τυρί κρέμα, την πραλίνα φουντουκιού, τη σκόνη κακάο, το ρόφημα του στιγμιαίου καφέ, το μέλι και συνεχίζουμε να χτυπάμε, μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Στη συνέχεια βγάζουμε τον κάδο από το μίξερ, προσθέτουμε το γλυκό κρασί, τα τριμμένα καρύδια και ανακατεύουμε απαλά με μία μαρίζ.
Βάζουμε τη μους σε μπολάκια και τα αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσουν, για μία ώρα.
Σερβίρουμε τη μους και πασπαλίζουμε με σταφίδες και σκόνη κακάο.