ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 08/10/2015
Βαθμός δυσκολίας:
ΥΛΙΚΑ
1 ΦΛ. ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ 36% ΛΙΠΑΡΑ
1 ΦΛ. ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
220 ΓΡ. ARLA ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ
1/3 ΦΛ. ΚΑΚΑΟ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ
1 Κ.Γ. ΑΠΟΣΤΑΓΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ
ΦΡΟΥΤΑ (ΜΠΑΝΑΝΕΣ, ΦΡΑΟΥΛΕΣ, ΒΑΤΟΜΟΥΡΑ, ΜΟΥΡΑ, ΣΜΕΟΥΡΑ)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Bάζουμε στον κάδο του μίξερ το φρέσκο τυρί κρέμα, τη ζάχαρη άχνη, τη βανίλια, το κακάο και την κρέμα γάλακτος και χτυπάμε, μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Βάζουμε τη μους στο ψυγείο μέχρι να σφίξει.
Σερβίρουμε τη μους σοκολάτας με μπανάνες, φράουλες, βατόμουρα.