
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 17/11/2015
Βαθμός δυσκολίας:
ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ
1/2 ΦΛ. ΑΣΤΡΑΚΙ
2 ΚΑΡΟΤΑ
1 ΝΤΟΜΑΤΑ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ
1/4 ΣΕΛΙΝΟΡΙΖΑ
4 Κ.Σ. ΠΑΣΤΑ ΓΛΥΚΟΠΙΚΑΝΤΙΚΗΣ ΠΙΠΕΡΙΑΣ ALMITO
1/3 ΦΛ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1½ LT ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ
ΑΛΑΤΙ–ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε σε μία κατσαρόλα το ελαιόλαδο και σωτάρουμε το κρεμμύδι, το καρότο και τη σελινόριζα, σε δυνατή φωτιά για 5-6 λεπτά. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, το ζεστό νερό, σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε για 20 περίπου λεπτά.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το αστράκι, τη ντομάτα και συνεχίζουμε το βράσιμο, για ακόμα 10-12 λεπτά.
Σερβίρουμε τη μινεστρόνε, προσθέτουμε την πάστα γλυκοπικάντικης πιπεριάς και πασπαλίζουμε με πιπέρι.