ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΛΙΓΚΟΥΙΝΙ & ΑΒΓΑ ΨΑΡΙΟΥ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 18/03/2013

Βαθμός δυσκολίας:

Από την Ελένη Ψυχούλη


Ημερομηνία προβολής 18/03/2013 – Πατήστε εδώ για να δείτε το video της εκπομπής

ΥΛΙΚΑ

  • 250 γρ. λινγκουίνι
  • 2 σκελ. σκόρδο
  • 2 κλων. θυμάρι φρέσκο 
  • 2 κ.σ. μαργαρίνη Βιτάμ Soft
  • 5 ελιές
  • 1 φρέσκο κρεμμυδάκι 
  • 1 κ.σ. αβγά ψαριών
  • Ξύσμα από 1 λεμόνι 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τα μακαρόνια και κρατάμε λίγο από το νερό που έβρασαν. Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνουμε τη μαργαρίνη και σοτάρουμε το σκόρδο ψιλοκομμένο, το φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο επίσης και το θυμάρι ολόκληρο. Στη συνέχεια αφαιρούμε το θυμάρι, και προσθέτουμε τις ελιές ψιλοκομμένες και τα μακαρόνια μαζί με λίγο από το νερό που έβρασαν. Τέλος προσθέτουμε το ξύσμα λεμονιού και φρέσκο θυμάρι μόνο τα φυλλαράκια. Σερβίρουμε στο πιάτο, βάζοντας τα αβγά ψαριού στο κέντρο και ρίχνοντας φρέσκο πιπέρι.