ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 11/12/2015
Βαθμός δυσκολίας:
ΥΛΙΚΑ
250 ΓΡ. ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕΤΡΙΟ
1 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
350 ML ΖΩΜΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ
1 Κ.Σ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK SOFT
3 Κ.Σ. ΠΑΣΤΑ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗΣ ΠΙΠΕΡΙΑΣ ΜΕ ΦΕΤΑ ALMITO
100 ΓΡ. ΣΑΛΑΜΙ ΛΕΥΚΑΔΟΣ
1 ΚΛΩΝ. ΘΥΜΑΡΙ
1 ΚΛΩΝ. ΡΙΓΑΝΗ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σωτάρουμε, ελαφρώς, σε ελαιόλαδο το κριθαράκι και προσθέτουμε σιγά σιγά, το ζωμό κοτόπουλου ανακατεύοντας συνεχώς. Αρωματίζουμε με ρίγανη και θυμάρι. Λίγο πριν κατεβάσουμε από τη φωτιά δένουμε το φαγητό με το βούτυρο, προσθέτουμε την πάστα πικάντικης πιπεριάς και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε με φέτες από σαλάμι Λευκάδος και προσθέτουμε λίγη ακόμα πάστα πικάντικης πιπεριάς.