ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 22/03/2013
Βαθμός δυσκολίας:
Από την Κωνσταντίνα Λίτσα
Ημερομηνία προβολής 22/03/2013 – Πατήστε εδώ για να δείτε το video της εκπομπής
ΥΛΙΚΑ
- 1 κ. κρεμμύδια για στιφάδο
- 3/4 φλ. ξίδι από κόκκινο κρασί
- 1 1/2 φλ. νερό
- 1 κ.γ. θυμάρι
- Πιπέρι σε κόκκους
- Μπούκοβο
- Αλάτι
- 1 κ.σ. μέλι (προαιρετικά)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνουμε τα κρεμμύδια, τα ¾ από το ξίδι, το νερό και αφήνουμε να σιγοβράσουν σε χαμηλή φωτιά για 30 λεπτά. Ρίχνουμε το θυμάρι, το μπούκοβο, το υπόλοιπο ξίδι, το μέλι και ανακατεύουμε. Αφήνουμε για 5 λεπτά ακόμα να τραβήξουν όλα τα υγρά και σερβίρουμε.
Αν θέλουμε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ελαιόλαδο στο μαγείρεμα.