ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 10/11/2015
Βαθμός δυσκολίας:
ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ:
50 ΓΡ. ΑΛΕΥΡΙ
50 ΓΡ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK
750 ML LACTOFREE
80 ΓΡ. ΖΑΧΑΡΗ
2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
2 ΚΡΟΚΟΥΣ ΑΒΓΩΝ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ:
100 ΓΡ. ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ
70 ML LACTOFREE
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το αλεύρι, το βούτυρο και ανακατεύουμε, μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Προσθέτουμε το lactofree, τη ζάχαρη, τις βανίλιες και ανακατεύουμε, μέχρι να δέσει η κρέμα.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά, προσθέτουμε τους κρόκους αβγών και ανακατεύουμε.
Σε ένα κατσαρολάκι λιώνουμε τη μπίτερ σοκολάτα με το lactofree.
Βάζουμε σε ένα μπολ την κρέμα, προσθέτουμε τη σοκολάτα και την αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσει.