ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΨΗΤΟ ΜΕ ΜΥΡΩΔΙΚΑ & ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ ΜΕ ΤΣΙΛΙ

Aπό τον Chef Μarko Rossi

ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΨΗΤΟ ΜΕ ΜΥΡΩΔΙΚΑ & ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ ΜΕ ΤΣΙΛΙ - ΣΕΦ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 06/11/2015

Δείτε το βίντεο στο skai player

Βαθμός δυσκολίας:

YΛΙΚΑ

1 ΜΕΤΡΙΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ
1 ΜΑΤΣ. ΔΥΟΣΜΟ
1 ΜΑΤΣ. ΚΟΛΙΑΝΔΡΟ
1 ΜΑΤΣ. ΑΝΗΘΟ
1 ΜΑΤΣ. ΣΧΟΙΝΟΠΡΑΣΟ
3 Κ.Σ. ARLA ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ
2 Κ.Σ. ARLA ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ 36% ΛΙΠΑΡΑ
4 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
4 Κ.Σ. KΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ ΜΕ ΤΣΙΛΙ KALAMATA PAPADIMITRIOU
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε το κουνουπίδι σε κομμάτια, ρίχνουμε ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και το μαγειρεύουμε σε ένα σχαροτήγανο, από όλες τις πλευρές, μέχρι να ροδίσει.
Ψιλοκόβουμε τον κόλιανδρο, τον δυόσμο, τον άνηθο και το σχοινόπρασο και τα βάζουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε το φρέσκο τυρί κρέμα, την κρέμα γάλακτος, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε, μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά και να γίνουν σος.
Σερβίρουμε το κουνουπίδι με τη σος και περιχύνουμε με την κρέμα βαλσαμικού με τσίλι.
Γαρνίρουμε με φρέσκο κόλιανδρο και ωμό ελαιόλαδο.