
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 06/11/2015
Βαθμός δυσκολίας:
YΛΙΚΑ
1 ΜΕΤΡΙΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ
1 ΜΑΤΣ. ΔΥΟΣΜΟ
1 ΜΑΤΣ. ΚΟΛΙΑΝΔΡΟ
1 ΜΑΤΣ. ΑΝΗΘΟ
1 ΜΑΤΣ. ΣΧΟΙΝΟΠΡΑΣΟ
3 Κ.Σ. ARLA ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ
2 Κ.Σ. ARLA ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ 36% ΛΙΠΑΡΑ
4 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
4 Κ.Σ. KΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ ΜΕ ΤΣΙΛΙ KALAMATA PAPADIMITRIOU
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε το κουνουπίδι σε κομμάτια, ρίχνουμε ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και το μαγειρεύουμε σε ένα σχαροτήγανο, από όλες τις πλευρές, μέχρι να ροδίσει.
Ψιλοκόβουμε τον κόλιανδρο, τον δυόσμο, τον άνηθο και το σχοινόπρασο και τα βάζουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε το φρέσκο τυρί κρέμα, την κρέμα γάλακτος, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε, μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά και να γίνουν σος.
Σερβίρουμε το κουνουπίδι με τη σος και περιχύνουμε με την κρέμα βαλσαμικού με τσίλι.
Γαρνίρουμε με φρέσκο κόλιανδρο και ωμό ελαιόλαδο.