ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 06/05/2014
Βαθμός δυσκολίας:
Aπό τον Chef Χριστόφορο Πέσκια
Hμέρα προβολής 06/05/2014. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.
ΥΛΙΚΑ
Για 5 άτομα
- 600 γρ. κοτόπουλο μπούτι
- 150 γρ. πιπεριές πράσινες
- 150 γρ. κρεμμύδι
- 1 κ.σ. τζίντζερ
- 2 σκελ. σκόρδο
- 150 γρ. αγγουράκι
- ½ ματσ. μαϊντανό
- 50 ml εξαιρετικο παρθενο ελαιόλαδο Άλτις Απαλό
- 200 γρ. ντοματίνια
- 25 ελιές καλαμών χωρίς κουκούτσι
- 3-4 κ.σ. κάππαρη
- 2 κ.σ. ρίγανη φρέσκια
- 100 γρ. φέτα
- Αλάτι – πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε σε κυβάκια το κοτόπουλο και το σωτάρουμε σε ένα γουοκ ή σε αντικολλητικό τηγάνι, με ελαιόλαδο, για 2 λεπτά.
Ψιλοκόβουμε όλα τα λαχανικά.
Βάζουμε στο γουοκ το τζίντζερ και το σκόρδο, το κρεμμύδι, τις πιπεριές, το αγγούρι, τη ντομάτα και τα σωτάρουμε ακόμα 2 λεπτά.
Προσθέτουμε τον μαϊντανό, τις ελιές, την κάππαρη, τη ρίγανη και ανακατεύουμε.
Τέλος, ρίχνουμε ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και τη φέτα τριμμένη.
Σερβίρουμε και γαρνίρουμε με πιπέρι και φέτα