ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ STIR fRY ΜΕ ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 06/05/2014

Βαθμός δυσκολίας:

Aπό τον Chef Χριστόφορο Πέσκια

Hμέρα προβολής 06/05/2014. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.

ΥΛΙΚΑ
Για 5 άτομα

  • 600 γρ. κοτόπουλο μπούτι
  • 150 γρ. πιπεριές πράσινες
  • 150 γρ. κρεμμύδι
  • 1 κ.σ. τζίντζερ
  • 2 σκελ. σκόρδο
  • 150 γρ. αγγουράκι
  • ½ ματσ. μαϊντανό
  • 50 ml εξαιρετικο παρθενο ελαιόλαδο Άλτις Απαλό
  • 200 γρ. ντοματίνια
  • 25 ελιές καλαμών χωρίς κουκούτσι
  • 3-4 κ.σ. κάππαρη
  • 2 κ.σ. ρίγανη φρέσκια
  • 100 γρ. φέτα
  • Αλάτι – πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε σε κυβάκια το κοτόπουλο και το σωτάρουμε σε ένα γουοκ ή σε αντικολλητικό τηγάνι, με ελαιόλαδο, για 2 λεπτά.
Ψιλοκόβουμε όλα τα λαχανικά.
Βάζουμε στο γουοκ το τζίντζερ και το σκόρδο, το κρεμμύδι, τις πιπεριές, το αγγούρι, τη ντομάτα και τα σωτάρουμε ακόμα 2 λεπτά.
Προσθέτουμε τον μαϊντανό, τις ελιές, την κάππαρη, τη ρίγανη και ανακατεύουμε.
Τέλος, ρίχνουμε ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και τη φέτα τριμμένη.
Σερβίρουμε και γαρνίρουμε με πιπέρι και φέτα