ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 21/11/2011
Βαθμός δυσκολίας:
Από τον chef Βασίλη Καλλίδη
Ημερομηνία Προβολής: 21/11/2011 – Πατήστε εδώ για να δείτε το video
YΛΙΚΑ
- 1 κονσέρβα κορν-μπηφ
- 4 αβγά
- Φρέσκα κρεμμυδάκια
- 1/3 ματσ. άνηθο
- Ελαιόλαδο Άλτις
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χοντροκόβουμε τα φρέσκα κρεμμύδια.
Σε τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο.
Ρίχουμε τα κρεμμύδια για 2-3 λεπτά.
Κόβουμε το κορν μπηφ σε χοντρά κομμάτια και το προσθέτουμε στο τηγάνι.
Σε μπολ χτυπάμε τα αβγά και τα αδειάζουμε στο τηγάνι.
Προσθέτουμε χοντροκομμένο το άνιθο και τηγανίζουμε για λίγα ακόμα λεπτά.
Δεν θέλουμε να σφίξει πολύ το αβγό οπότε προσέχουμε να την κατεβάσουμε έγκαιρα πό τη φωτιά.
Σερβίσουμε δικοσμώντας με ψιλοκομμένο άνιθο.