ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 14/04/2014
Βαθμός δυσκολίας:
Από την Μαρία Πετρίδη
Ημέρα προβολής 14/04/2014
ΥΛΙΚΑ
- 4 κολοκύθια
- 2 λουκάνικα φράνκα Ifantis
- 1κρεμμύδι ξερό
- 2 αβγά
- 300-400 γρ. φέτα πικάντικη
- 100 γρ. τυρί ρεγκάτο
- ½ φλ. φαρίνα
- 2 κ.σ. μαγιονέζα Hellmann’s Real
- 1 φλ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις Παραδοσιακό
- ½ ματσ. δυόσμο
- Τριμμένη φρυγανιά
- 1 κ.σ. γάλα εβαπορέ
- Αλάτι – πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τρίβουμε στην χοντρή πλευρά του τρίφτη τα κολοκύθια και το κρεμμύδι, τα σουρώνουμε και τα πιέζουμε για να φύγει το νερό τους.
Τα βάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε τη φέτα τριμμένη με τα χέρια, το ρεγκάτο και το λουκάνικο κομμένο σε μικρές φέτες.
Ανακατεύουμε καλά και στη συνέχεια βάζουμε τα αβγά, το αλεύρι, το ελαιόλαδο, τη μαγιονέζα, το δυόσμο και το γάλα.
Ρίχνουμε σε ένα ταψί ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με τριμμένη φρυγανιά. Προσθέτουμε το μείγμα με τα κολοκύθια και το λουκάνικο.
Πασπαλίζουμε με φρυγανιά και ψήνουμε στο φούρνο, στους 180 βαθμούς, για 15-20 λεπτά μόνο από κάτω και άλλα 10 λεπτά πάνω και κάτω.