ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 09/01/2012
Βαθμός δυσκολίας:
Από τον μάγειρα Νίκο Μιχαήλ
Ημερομηνία Προβολής: 9/1/2012 – Πατήστε εδώ για να δείτε το video
ΥΛΙΚΑ
- 8 κολοκυθάκια
- 1 κ.σ. μουστάρδα Maille Dijon originale
- 100 γρ. ελαιόλαδο Άλτις
- 1 σφην. ξύδι
- 1 κ.γ. σιναπόσπορο
- ½ φινόκιο
- Αλάτι & πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε τα κολοκυθάκια και τα κόβουμε σε λεπτές ροδέλες. Ψιλοκόβουμε το φινόκιο και κρατάμε λίγο στην άκρη για το σερβίρισμα.
Βάζουμε τα κολοκυθάκια σε μεγάλο μπολ, προσθέτουμε τη μουστάρδα, το ελαιόλαδο, τον σιναπόσπορο, αλάτι, πιπέρι, το φινόκιο και ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε γαρνίροντας με ψιλοκομμένο φινόκιο και ραντίζοντας με λίγο ελαιόλαδο.