ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 16/12/2013
Βαθμός δυσκολίας:
Από την Ελένη Ψυχούλη
Ημέρα προβολής 16/12/13. Πατήστε εδώ για ναδείτε την εκπομπή.
ΥΛΙΚΑ
- 1 κόκορας ολόκληρος κομμένος σε κομμάτια
- 1 κ.σ. Νέα Φυτίνη
- 150 γρ. γραβιέρα
- 5-6 σκελ. σκόρδο
- Μουστάρδα Maille Dijon Original / με ολόκληρους σπόρους σιναπιού/ με μέλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα ταψί απλώνουμε δυο λαδόκολλες σε σχήμα σταυρού και τοποθετούμε τα κομμάτια του κόκορα. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, ολόκληρες τις σκελίδες σκόρδο, γραβιέρα κομμένη σε κυβάκια και φυτίνη.
Τυλίγουμε καλά με τις λαδόκολλες και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 1 ώρα. Ανοίγουμε τις λαδόκολλες τα τελευταία 15 λεπτά, για να πάρουν χρώμα τα κομμάτια του κόκορα. Σερβίρουμε τον κόκορα με ποικιλία από μουστάρδες.