ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 04/02/2013
Βαθμός δυσκολίας:
ΥΛΙΚΑ
- 400 γρ καρότα
- 2 – 3 κ.σ. ελαιόλαδο Άλτις Παραδοσιακό
- 2 – 3 κλων. θυμάρι
- Χυμό από 1 πορτοκάλι
- Αλάτι χονδρό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε και κόβουμε τα καρότα σε μπαστουνάκια.
Τα βάζουμε σε λαδόκολλα μέσα σε ένα ταψάκι, ραντίζουμε με ελαιόλαδο, χυμό πορτοκάλι, θυμάρι, αλάτι και ανακατεύουμε καλά με τα χέρια μας.
Κλείνουμε τη λαδόκολλα τυλίγοντας σαν φάκελο ή με ένα ξύλινο μανταλάκι και ψήνουμε για ½ ώρα στους 200 βαθμούς.
Τα καρότα μας μπορούν να συνοδεύσουν ψάρια, κρέατα καθώς επίσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν και μέσα σε σαλάτες.