ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 01/11/2011
Βαθμός δυσκολίας:
Από τον Λεονάρδο Γαβαλλία
Ημερομηνία Προβολής: 01/11/2011 – Πατήστε εδώ για να δείτε το video
ΥΛΙΚΑ
- 1 bagel ολικής αλέσεως
- 2 φέτες γαλοπούλα
Για το πέστο σπανάκι:
- ½ ματσ. άνηθο
- 150 γρ. φρέσκο σπανάκι ψιλοκομμένο
- 100 γρ. καρύδια
- 100 γρ. φέτα με χαμηλά λιπαρά (ή ανθότυρο για εναλλακτική)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μπλέντερ βάζουμε καθαρισμένο το σπανάκι, τον άνηθο, τη φέτα, το ξύδι και τα καρύδια για να κάνουμε το “πέστο” σπανακιού. Κόβουμε το bagel στη μέση και το φρυγανίζουμε.
Αλείφουμε το πέστο και στις δύο πλευρές του bagel, τοποθετούμε δύο φέτες γαλοπούλα και κλείνουμε το σάντουιτς.